nie no marek masz nieco racji ze sie pracuje glownie dla kasy , ja sie z tym zgadzam , dlatego kiedy widze 2x pensje na koncie plus kasa do reki za korki motywuje mnie to do jebania dalej za tyle ile dostaje
trafilem dobrze , szefostwo jest ludzkie , traktuje jak czlowieka , w drugiej pracy mam duzo autonomii w granicach rozsadku oczywiscie ale najwazniejsze ze pracuje z ogarnietymi ludzmi
IT to dorabianie marek , glowny moj zawod to sales manager spanish/eng , z ciekawosci zobaczylem ile jest pracy w uk w tym zawodzie - w chuj i troche i zarobki porownywalne z dobrym IT , po prostu handlowcy wyrabiaja dla firmy dobra kase i sa cenieni zwlaszcza ci co maja jezyki i dobry exp , nawet w PL nie narzekalbym na oferty pracy
dzialam w IT dodatkowo , dostalem sluzbowego lapka , wiec pare dobrych k pln-ow do przodu
ja i kobieta na razie nie chcemy dzieci , ale jakby sie trafilo to utrzymamy z palcem w dupie
ma lepsza prace niz ja btw , doktorantka UJ z zajebistym wolnym zawodem ktory za pare dni roboty w miesiacu jest ustawiona , dostaje co jakis czas oferty pracy z corpo ale nie lubi tego typu zajecia , ja z koleji IT corpo sobie chwale i nie mam problemow z zajeciem tego typu , co kto lubi
to ze mowisz ze skoro daje rade w polszy to dam rade w uk tylko mnie cieszy , wsiade w samolot i relokacja jak bede mial taki kaprys , co za problem