Psychologiem nie jestem ale wiekszosc ludzi ktorzy kupuje end-game conta to:
a)Ludzie ktorzy maja juz jedno konto i potrzebuja bot postac.
b)Ktos kto lubi chodzic po rejonach gry, gadac godzinami w kanynach i bawic sie w PvP ( jesli jest w danej grze ).
Ludzie ci nie lubia lub znudzilo im sie juz tlucenie potworow godzinami. Takze jak by przeliczyli ilosc miesiecy ktore by im zeszlo by wkoncu zrobic wysoko-poziomowa postac ( zakladajac ze graja zadko bo nie lubia godzinnych bitek potworow) to im czasem wyjdzie taniej kupic na przyklad 3 roczne veteran konto z Ultima Online niz grac przez 3 lata by dorobic sie 5 postaci eng-game.
Podsumowanie jest takie ze nie wszyscy gracze to "biedni" studenci, nie zarabiajace dzieci lub nie pracujace rzony domowe. Niektorzy poprostu chca sie bawic w MMORPG conter-strika bez miesiecy robienia questow, zabijania XXXXXX potworow itd.
Ja sam kupilem 2 konta ogulnie w calej mojej karierze grania w MMORPG. Jedno to bylo extra konto w DAOC a drugie to bylo extra konto w SB (niekturzy nie lubia grac w grupach z lapanek i wola grac "na dwa konta" i lvl-owac siebie swymi botami na wzajem).
No nic, do szkoly czas
PS do moderatora:
Co jest z moim avatarkiem? Moze dzis go wstawicie, dzieki
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Luki dnia 2004-03-22 16:02 ]</font>