Oyci3C napisał(a):
No ale to jest punkt widzenia tego człowieka na zasadzie: ja nie wierzę, że Mark24 faktycznie takie bzdury pisze, na pewno to bot.
Ja bym chciał jakieś info, że faktycznie za brakującego gracza jest wciskany playable bot.
tak to jest punkt widzenia tego czlowieka. Czlowieka, ktory (z tego pisze) na 15 kompach monitorowal przez kilka dni jak oni dzialaja. Nigdzie nie napisalem nic innego - w kazdym badz razie osobiscie uznaje ta wersje za wystarczajaca prawdopodobna by brac ja pod uwage. Wersja imho duzo bardziej prawdopodobna niz gdybanie candodisera, ktory wkleja sciane tekstu ktorego nawet raczyl nie przeczytac czy informatyka inteligenta oycieca, ktory ostatnio zlapal zonka jak go "murarz" z ukeja oswiecil odnosnie cyfry w d-subie...
bota bardzo latwo napisac, szczegolnie, ze na pewno sa i tak zaimplementowane mechanizmy (o czym tez jest w tekscie, no ale najpierw trzeba przeczytac i zrozumiec) faworyzujace np. nowych graczy - by siegneli do real portfela. Pewnie takie mechanizmy byly wprowadzane stopniowo i nieopatrznie przegieli paleczke - stalo sie to zbyt widoczne.
Nie wierze w pokerrooma online bez zadnych "usprawnien". Sorry chlopaki.