Venan napisał(a):
embe napisał(a):
...musisz w/w rzeczy robić by fonik działał przyzwoicie...
Bullshit. Mam teraz trzeci telefon z andrutem i żadnego z nich nie rootowałem. Jak ktoś się za dużo A.Słodowego w dzieciństwie naoglądał to rootowanie jest dla niego, ale na pewno nie jest wymagane aby telefon działał przyzwoicie a wręcz czasami daje odwrotne efekty.
Zgodzę się że większość wczesnych konstrukcji z zielonym robotem cierpiało na hardware z dupy i w porównaniu do iphone to żal dupę ściskał, no ale stara dobra zasada mówi że za cenę czinkoczento to się ferrari nie dostanie.
To jesteś szczęściarzem, koło mnie siedzi gość z tym najnowyszm galaxy 2 czy 3 nie znam się i też się patrzył na mnie jak na idiotę jak mu mówiełem przed kupnem żeby zrobił research... teraz mu telefon muli, musial jakies apki poinstalować żeby coś usuneły itd dalej jest coś nie tak...
Kolejnym fonem będzie ifon.... już sobie kupił ipada bo ma dość użerania się z androidem.
Szczerze to ja bym osobiście chciał wiedzieć, że moge sobie kupić andka i nie bede mial problemów zamiast być "skazanym" na jedną firmę. Póki co to android jest jeszcze daleki od bycia systemem powiedzmy dla mnie, nie chce posiadać wiedzy tajemnej na temat jak się obchodzić z telefonem żeby działał, typu musisz mieć andka 4 coś tam i raz w tygodniu ładować baterię w nocy, wtedy on usunie jakies pliki i telefon bedzie szybciej dzialal, on ma dzialac nie wazne kiedy laduje i jak laduje tak samo, era windowsa 98 mineła...