Rzeznik napisał(a):
Tor, ale to troche jak bys byl smiertelnie chory i wybral polozenie sie i spokojne umieranie zamiast ryzyka terapii szokowej.
Chyba nie wierzysz w to, ze PIS zrobi tu panstwo wyznaniowe? To mozna wlozyc miedzy bajki, ktorymi straszy sie dzieci, a populizm PIS czy PO zadna roznica.
Ja licze mocno na to, ze jezeli PIS wygra, to PolskeZbaw zrobi dokladnie to co ostatnio. Gospodarke zostawi Zycie Gilowskiej, a sam sie zajmie sciganiem afer i ukladow.
Pamietaj, ze sam Rostowski przyznal, ze to dzieki polityce gospodarczej PIS, przeszlismy kryzys na zielono.
Ten kraj nie jest śmiertelnie chory i nie potrzebuje żadnej terapii szokowej, ale sensowych reform gospodarczych i administracyjnych. Kwestie religijne mnie akurat mniej martwią, bo zakładam że Kaczyński jest cyniczny i wykorzystuje kościół. Jurek jak chciał zaostrzać ustawę antyaborcyjną to wyleciał. Ja oceniam ich działania po 2 latach rządów: rozdanie mienia spółdzielni mieszkaniowych, próby rozmontowania służby publicznej, becikowe itp. pierdy etc.
A to ściganie afer i układów to było nic więcej niż szopka dla gawiedzi. Opalony agent Tomek z Sawicką i Ziobro z filmami ze służalczej prokuratury. Pod bokiem korupcja w ministerstwie sportu.