Cytuj:
2001-12-02 16:56, konrador napisał:
Konrador - Czester "nie lubi" UO - cokolwiek to znaczy.masz jakis cel w pisaniu takich pierdol blaznie?
blaznie -
; pisanie pierdol - to jeszcze lepsze
idz panie madrasek zobacz kto wiecej pierdol wypisuje na tym boardzie i szuka dziwnych powodow do klotni ...
dziwne inni rownie nieprzychylni srewerowi cl potrafia trzymac fason i nie musza siegac po srodki typu : sugerowanie komus ze jest niedorozwiniety.
Tylko nieomylny pan pod_zadnym_pozorem_nie_zlodziej_konrador wypisuje banialuki i niestety spora czesc ludzi jest zmuszona to ogladac.
Jak myslisz ? dlaczego ludzie udzielajacy sie na forum cl nie leca do innych zakladek z tekstami "jestescie debilami" ( bo tak niestety wygladaja twoje so called wypowiedzi ).
Ano dlatego ze nie wpierdalaja brzydko mowiac swego nosa w czyjes ciastko z kremem...
Popieram gostyksa i nie bede powielal jego przemyslen. Niech kazdy gra tam gdzie mu sie podoba i zaden konrador i tak nie przekona swoimi wynurzeniami jednego czy drugiego do swoich chwiejnych racji.
Jedno mi sie podoba - jesli takim ludziom jak on nie podoba sie granie na cl to nie gra - z korzyscia zapewne dla obu stron - tylko po co wpieprza swoj zad w forum clki ( aaaa wiem stara zdarta plyta - bo lubi
.
Grajcie na osi ktore dla was jest prawdziwym UO ( cokolwiek to oznacza ) a ludzie beda sobie grali na CL jesli im tam dobrze to i tak ich nikt nie "skonradoruje"
Takie jest moje zdanie.
( zaraz pojawi sie post wypracowanie odkrecajacy kota ogonem albo wyrywajacy zdania z kontekstu z jakze smiesznymi docinkami naszego boardowego blazna [jakos mi sie spodobalo to stwierdzenie]
)