Gram na piracie wiec mam poprzednia wersje pacza
(Aktualna na becie jest Angry Koala a ja mam poprzednią, Offended Koala). Ale tak, Q wywala item trzymany w ręce (przez co właśnie straciłem ten diamentowy pickaxe. nota bene zrobilem nowego a sie okazalo ze od nastepnego tieru moglem crafcic wiertla i tak czy siak ten pickaxe poszedl do trashu
).
generalnie jesli chodzi o dropy to moge sie wypowiedziec bo wersja na ktorej gram to ta ktora tak tu wszyscy krytykuja chyba i musze powiedziec ze chyba przeginacie troche. przeciez oczywista oczywistoscia jest ze tworcy chca sprawdzic jak najwiecej contentu, wiec logicznym nastepstwem w tego typu gierce bedzie zwiekszenie ilosci surowcow do wydobycia. chociaz musze powiedziec, ze jak juz sie wbije na wyzsze tiery (aegisalt +) to tych surowcow ciezko sie dokulac, a zwazywszy ze bossy koncza sie na 4 tierze (duraluminium chyba) to na relasie bedzie ich jeszcze wiecej potrzeba zeby stworzyc wszystkie niezbedne przedmioty do przyzwania bossa, wiec im dalej w las tym ciezej. sugerowanie sie surowcami typu gold czy silver jest troche niepowazne zwazywszy ze oprocz przetapiania na pixele, w pozniejszej rozgrywce sa bezuzyteczne. a podejzewam ze zeby dokulac sie do jakiegos setu z impervium w end game bedzie sie trzeba napocic mocno, bo do stworzenia jednej sztabki sa potrzebne 4 rodzaje sztabek metali spotykane na roznych level threatach planet (titanium na lvl 3, 4, aegisalt na lvl 5,6, cerulium na lvl 7,8 i rubium na lvl 9,10) wiec mysle ze nie ma co narzekac tylko trzeba grac.