Adhoc - prawda, ale chyba każdy woli jak ktoś się do niego uśmiecha niż warczy, pokrzykuje lub krzywi się jak w Polsce?
Zakłamani angole >> szczerzy do bólu polacy.
Tor-Bled-Nam napisał(a):
A dadzą ci kredyt na to na 100 lat?
no tak bo z moimi nędznymi zarobkami moja zdolność kredytowa jest zero. Do tego dochodzi notoryczny brak oszczędności i totalny brak perspektyw życiowych (bo te tylko w PL i tylko w IT). Musiałyby mi wystarczyć oszczędności, pewnie bym mój saving account musiałbym ruszyć. No chyba, że wybudowałbym sobie takie coś gdzieś na ukraińskiej/białoruskiej wiosce. Bieda porównywalna, a komfort życia w identycznym betonowym świeżo wybudowanym domu identyczny, rotfl..
tczewiak napisał(a):
Mendol napisał(a):
myslalem, ze taki spec jak ty, nie pracuje o 18, widac jednak do krola troche ci brakuje
No mogę zaczynać o 8 lub o 14.
Oczywiście do króla mi brakuje, ale chciałem się poczuć jak ten król życia i pojechałem dzisiaj na kebaba.
ja ostatni raz kebaba jadłem jakieś 4-5 lat temu. Jak jeszcze mieszkałem w północnym londynie, bo na wood greenie mają zajebiste.
Dniówka poszła się jebać co tczewiak? Nic tam, popracujesz jutro od 7 do 22 za 12zł/h to ci się zwróci..
Steakhouse polecam (byłem w niedzielę) - ale z kolei żarcie mają halal, a za kelnerki robią muslimki w swoich śmiesznych strojach. Nie polecam chorym na ksenofobię. No i ta cena - 3 razy drożej niż kebab na woodgreenie. Całe 15.95GBP. Drogo co?
Niah napisał(a):
@Mark24
Jak roball zawitał do uk w celu znalezienia jakieś pracy to miał odwagę się spotkać czy jak pizdeczka siedział na dupie, robił swoje i wpierdalał ścierwo z mcdonaldsa?
to było ile? 5-6 lat temu? Roball to był gówniarz z długimi śmierdzącymi dredami, jakiś wiecznie narzekający emo boy. Wybrać się z nim na piwo - rotfl..
Z Azziem tylko byłem w UK (ale on głównie na GOLu sławny - razem mieszkaliśmy w Wwie), Mendol miał kiedyś dać znać jak będzie w Londku ale nie dał