Deshroom napisał(a):
raggnarok napisał(a):
zaboleq napisał(a):
Ok a co z tym mostem
?
A grales w early access? Bo jest bug wlasnie z tym zwiazany jak ktos gral w EA.
uroki TPB
No na to akurat jest fix ale...
Zrobilem thieves den i zamek + ele forge. Most nadal był zablokowany. Wyjściem okazało się wynajęcie "powozu" do seahaeven
.
Teraz kilka pytań...
1. Odnośnie statów: rozumiem, że percepcja u postaci walczących w zwarciu/na odleglość(chodzi mi o broń białą + strzelecką) jest ważna bo wpływa na trafienie, czy jednak jakiś inny stat za to odpowiada(wpływa na attack value ale jak dokłądnie to nie wiem....)? Pytam bo nie wiem czy powinienem dużo pakować w percepcję czy wszystko walić w might i vita?
2. Od kiedy można dwuraki nosić? Trzeba być paladynem czy jak?
3. Quest na Paladyna: zjawy biją dość mocno i co prawda na 12 lvl udało mi się zabić te dwie przed wejściem ale stwierdziłem, że w środku będzie tylko gorzej i olałem. Ktoś robiłtego questa?
4. Quest na RuneLorda dla dwarf priesta - w uj cięzki?
5. Rozumiem, że do tych questow pobocznych nie ma żadnych markerów na mapie i te lokacje mogą nie być widoczne? Pytam, bo dostałem sporo q w seahaeven ale jest w nich mowa o lokacjach które nie są w żaden sposób widoczne na mapie(np mam jakiegoś maga który chyba chce iść do laboratorium + jakiś meteoreyt i kilka innych.
6. Cyklop i smok - na którym lvlu to ktoś zrobił
? Zdziwiłem się jak mocno cyklop bije "całe party". Nie wiem za bardzo czy armor + ewade + tarcza na dmg coś tu da bo skurwysyn na 12 lvl był nie do zrobienia. Smoka olałem bo wydawał mi się jeszcze gorszy:P.