Mendol napisał(a):
dla ciebie to bzdura, dla mnie nie to raz.
dwa, to ja zatrulem dupe ferdkowi i sie tlumaczylem aby ten dzial zalozyl - co tez dla nas zrobil i moglismy przez te pare miesiecy dzialac.
trzy, sam przyznajesz, ze nic sie tutaj nie dzieje ale masz problem aby uzyc tego dzialu do innej gry.
i to 'won' naprawde nie jest potrzebne.
No dla ciebie to zachcianka raczej. Pamiętam jak przed stworzeniem działu Hack and Slash była dość długa dyskusja, jakieś głosowanie i inne tego typu działania. Tutaj w chwilę ktoś podjął decyzję - zaśmiećmy dział "Guild Wars 2" topicami związanymi z "ESOtaniciem". Brawo.
No, OK. "Guild Wars 2" znudziło ci się po chwili i tyle z tego wyszło. Jak zawsze zresztą. Co wychodzi jakieś nowe MMORPG to szopka zaczyna się od nowa. Jako taki ruch zauważam tylko w działach "Final Fantasy XIV" i "Darkfall Unholy Wars". Reszta to cmentarze z kilkoma zombiakami.
Tak. Mam problem, bo to nie jest dział "ESOtanica" tylko "Guild Wars 2". Ciekawe czemu nie mogliście stworzyć sobie topiców w dziale Relax Cartel na przykład?
"Won" nie jest potrzebne? Nadal uważam, że jestem jedną z milszych osób tutaj. Także nie przesadzaj, że "won" jakoś wielce obraźliwe jest.
Mendol napisał(a):
chociaz obawiam sie, ze wodny walnie focha i nie bedzie juz newsow
Oczywiście, że będą. Wątpię, że "Guild Wars 2" znudzi mi się w najbliższym czasie. Raczej dbajcie o swojego hajpa, który skończy się po kilku tygodniach po premierze. Albo może i nawet po nadchodzącym beta weekendzie.
candidoser napisał(a):
No i kto kupil ten kupil. Ja np. nie, Mendol i pare innych osob tez jeszcze nie.
Dobre. Najlepiej będzie jak nie kupicie.