gosugamer1 napisał(a):
Isengrim napisał(a):
W $klepiku DoW mi się parę rzeczy nie podoba - za kasę można kupić wylevelowane jednostki, a te 1lev za srebro to tanie nie są - co lepsze jednostki to dobrych kilkadziesiąt gier. Niby wszystko balansuje koszt punktowy armii, ale...
No ale gra się całkiem fajnie i jak wprowadzą więcej armii to może być tylko ciekawiej.
No, ale jak ktoś zamierza grać, to chyba nie będzie żydził tych jednorazowych 10-15 euro? Za 10 euro z tego co patrzyłem można kupić 2 albo 3 top jednostki (w tym, np. ta wspomniana wcześniej chimera), niezależnie od rasy.
No, a jak ktoś chce grać free, to będzie miał bardziej rozciągnięty w czasie progress, jak dla mnie dobrze rozegrany f2p.
Ceny są ok, natomiast te levele pozwalają podbić do maxa rozpiski AP i jakaś przewaga to jest. Tak jak z lockboxami w mmo - niby nie p2w, a jednak lepiej mieć, niż nie mieć.
Armie są mocno nastawione na silne i drogie jednostki, Predator sam potrafi rozwalić cały oddział z jakiś rycerzyków. Jak ktoś chce zaczynać wilkami to polecam na start.
Shador von Dal napisał(a):
Z tego co się orientuję to postacie jeszcze potrafią zaliczyć perma-śmierć, może ktoś to potwierdzić?
O ile wiem nie, wszystko da się wyhilować, tylko ilość kart się zmienia.