gosugamer1 napisał(a):
Nie wiem co wy zrobiliście tym StarSom, ale mają gigantyczny ból dupy o wasz serwer - wbili na therust.pl i mimo, że nikt nie zna tematu to pierdolą na ogólnym czacie a roball to to, a server ojca to tamto... Nikt nie wie o co im chodzi, a oni się komunikują w ten sposób na globalu. ;]
Anyway to nieźli idioci, więc w imię selekcji naturalnej zrajdowaliśmy ich już do zera (na serwerze jest wyłączone craftowanie c4)... ;]
No właśnie dlatego polecieli. ;-)
Korzystając z okazji, że to mój plac zabaw to nie mam ochoty bawić się w takim towarzystwie.
To naprawdę jest proste do zrozumienia i bez powodu na pewno nikogo z serwera nie wyrzucę (np. bo mnie klepią i lepiej strzelają).
Anyway po patchu będzie wipe, na 100% usuwam PL z nazwy serwera oraz jeszcze przykręcę śrubę z zachowaniem.
Ciekawostka - wczoraj Arczon zrobił test bo ludzie zaczęli masowo headshoty sadzić z P250. W 10 min znalazł i zainstalował programik do każdej myszki sterujący osią Y w myszce i obsługujący auto-fire. GG? GG. Have fun peeps. Heady ze 100-150m jak po sznurku. Na dodatek nie ma opcji żeby kiedykolwiek kogokolwiek za to zbanowali.
Rzygać się chce.