moim zdaniem jak ktos zrobil 10 lev to mu sie ta gra nie mogla nie podobac
Ja jestem na 6 i juz mam dosc - zawsze mi sie wydawalo ze daoc jest chujowy na low level ale L2 przebilo go 2x.
bardzo podoba mi sie tez stosowane przez wiele osob (nie tylko w tym mmorpg'u) zdanie "gra od levelu 20 zaczyna wciagac"
i tak mnie kurde to fascynuje czy nie mozna juz zrobic gry ktora by wciagala od 1 lev?
nie wiem gdzie i kiedy sie tak przyjelo ze mmo ma byc na poczatku nudne - to jakas paranoja
wyobrazcie sobie ze jestescie akurat samotnymi uzytkownikami konika (tymczasowo - tak sie moglo akurat zlozyc), wpada do was kumpel i mowi:
"Sluchaj stary! umowilem Cie na kolacje ze swietna dziewczyna!
Znaczy no moze na pierwszy rzut oka nie jest za specjalna... jest szczerbata, ma krzywe nogi i zeza ale sluchaj - to nic! Jak z nia pogadasz to sie okaze... ze jest beznadziejnie glupia.
Ale to nic. Pobadz z nia troche... no tak 1-2 tygodnie, zdus w sobie wymioty, przelec pare razy i sam zobaczysz - na pewno znajdziesz w niej cos fajnego i bedzie wam razem dobrze!"
no kurde nie wiem - do mnie to jakos nie przemawia
EDIT: zeby nei bylo watpliwosci - nie czepiam sie tylko L2 - ostatnio ciezko dopasc jakakolwiek gierke ktora by byla inna.
Obawiam sie, ze na zawsze odeszly czas ludzi pokroju tworcow UO i teraz juz za zawartosc gierek programisci odpowiadaja nie w 100% ale w 10% - reszte dokladaja ksiegowi, goscie od marketingu i PR
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Karol66 dnia 2004-04-06 16:17 ]</font>