WTF? co to ma w ogóle być? mi się wydaje, że to jest totalny low level details albo jakieś wiekowe konsole, przecież to na nexusie 5 moim odpalę z tego filmiku.
WTF? co to ma w ogóle być? mi się wydaje, że to jest totalny low level details albo jakieś wiekowe konsole, przecież to na nexusie 5 moim odpalę z tego filmiku.
Przeszedłem nowego Thiefa. Ludzie co pisałi fabułe powinni za jaja powiesić i zerżnąć porządnie w dupsko i tyle.
Dla tych co nie boją się spoilerów poniżej napisałem o co mi chodzi:
Spoiler:
Thief 3 kończy się tym jak garret przyłapał młodą dziewczynę(tak jak on został kiedyś przyłapany. W thief 4 mamy młodą dziewczynę i jest nią Erin. Ok, w TDS nie było podanego jej imienia ale niby nadal gramy garretem i jest młoda dziewczyna która wydaje się być wyszkolona przez nas i znana od dawien dawna. No pasuje jak ulał. Z drugiej strony w pewnej misji znajdujemy ruiny biblioteki keepersów z TDS i młotkowych też już nie ma - przepadli pewnie kilka wieków temu. Czyli nie ma chuja, gra dzieje się w zajebiście odległej przyszłości. Dodatkowo za tym, że ten garret to nie ten stary garret przemawia to, że ten nowy gender garret nie ma mechanicznego oka. Z tego co skumałem to zostaliśmyh złapani razem z Erin podczas tej misji i razem z nią kisiliśmy się w asylum i właśnie tam nasze oko zostało ulepszone primalem - to jest jedna wersja. W pewnym momencie Thief-taker general mówi coś w stylu "your eye, you, you was there..." - odnosi się to do pobytu garreta w asylum gdy przeprowadzali na nim eskperymenty. Wtedy jednak nie wiedzieli, że to jest "garret" tylko pewnie jakiś tam złodziej. Z drugiej strony oko mogło się zmienić również podczas tego jak próbowaliśmy uratować Erin gdy spadał. Jeszcze większe jaja są wtedy, gdy w asylum znajdziemy uwaga... mechaniczne oko. I wtedy dopiero połączyłem sobie wszystko w całość razem ze znalezionymi podczas drugiego przejścia notatkami. W pewnym momencie stary garret został złapany i osadzony w asylum, gdzie ukrył obraz, monety oraz podczas jednej z prób ucieczki również mechaniczne oko. Nie jest powiedziane czy zmarł czy też nie. Być może ta królowa żebraków maczała w tym palce ale tego już nie kumam i nie wiem czy mam siły to rozkminiać.
Thief jest beznadziejny i oprocz oprawy audiowizualnej ktora jest ok nie oferuje absolutnie nic. Kupilem pogralem i sprzedalem. AI przeciwnikow mnie zmasakrowalo, juz w CoDach potrafili zachowywac sie inteligentniej. Dodajac do tego specetowione uproszczenie rozgrywki dla noskilli i mamy caloksztalt. Imho gdyby nie oprawa graficzna to tytul stanalby w szranki z tym polskim bombermanem walczac o miano najgorszej gry na PS4.
Eeee tam. Czekam na, to co zrobi Chris Taylor pod egidą WarGaming.
Licze na Total Annihilation 2. WarGaming ma wszystko co trzeba zeby go zrobic. Chrisa i prawa do marki.
_________________ viewtopic.php?t=6093 PODPISY: banery, sig'i, podpisy muszą zgadzac sie tematycznie z profilem forum, nie mogą być animowane, nie mogą przekraczac wielkości 100KB i wymiarow 90 (wysokość) x 400 (szerokosc).
Niestety nie. No ale po co by WarGaming kupował w tym samym czasie GPG i Total Annihilation ?
_________________ viewtopic.php?t=6093 PODPISY: banery, sig'i, podpisy muszą zgadzac sie tematycznie z profilem forum, nie mogą być animowane, nie mogą przekraczac wielkości 100KB i wymiarow 90 (wysokość) x 400 (szerokosc).
No i wszystko jasne - WatchDogs pokazywane w maju 2012 było wersją z PC. W tej wersji oświetlenie, efekty cząsteczkowe i cała reszta ma stać na o wiele wyższym poziomie. Niestety devsi nie było w stanie "okiełznać" mocy PS4 co zresztą nie dziwi bo nie tylko Ubi ma z tym problemy. To co pokazywali teraz to jest wersja na next geny(hihi, konsolowcy w dupe ruchani). Bliżej premiery ma być pokazany gameplay w dobrej rozdzielczości z PC - tak obiecali kolesie z Ubi(konkretnie to Jonathan Morin obiecał a on jest producentem gry). Także wszystko dla PC w normie, tylko nowe konsole póki co failują .