Mendol napisał(a):
szybko ci poszlo Keii
jaka postacia grales?
Szedłem głównie w str, biegając z Dracośtam mieczem przez pierwsze 2/3 gry i z jednoręcznym toporem +10 mającym ~400 ataku przez ostatnie 1/3, ale ostatniego bossa zabiłem z łuku (też +10). Skończyłem chyba na SL 123.
Targaryen napisał(a):
Grats, to teraz ng+ !
W NG+ się z reguły nie bawię, a na pewno nie tak szybko po skończeniu gry. Mam zresztą marcowy backlog dość spory, więc wróciłem do South Parku.
Tor-Bled-Nam napisał(a):
Czyżby gra była sporo krótsza? Jedynkę kończyłem w 60+h i to wspomagając się poradnikiem.
Czy ja wiem... DS1 wydawało mi się krótsze, ale nie pamiętam ile miałem na liczniku (też wspomagałem się wiki). Lokacji i bossów na pewno 1 miało mniej.
W 2 z kolei praktycznie wszystko robiłem sam bez czytania guide'ów i z tego co potem widziałem odkryłem większość lokacji i pokonałem prawie wszystkich bossów. Z itemami trochę gorzej, bo na końcu miałem połowę maksymalnej ilości flaszek
Mendol napisał(a):
testowal ktos w ogole coopa? znowu trzeba kombinowac ze stawianiem znakow?
Po postawieniu znaku jest się przyzywanym dosłownie w 20 sec, popyt jest ogromny. Jeśli chce się pomocy do bossa, to też trzeba się bardzo spieszyć, bo ludzie zajmowani są w momencie.