Wyrwalem okazja nieaktywowany klucz + explo pack za 100 na allegro (odpowiednia cena imho 0 nietrafiony prezent czy cos tam) i pogralem troche i musze powiedziec ze tak jak beta mnie odrzucila to teraz sie gra calkiem fajnie i troszke skrzywdzilem ta gre moja troll recenzja.
Nie wiem jaki gra bedzie miala longevity jako MMO i szczerze mowiac juz na tym etapie 'znajomosci' z gatunkiem jebie mnie to bo to juz se ne wrati.
Z odpowiednim podejsciem (podeszlem do tego teraz jak do single z przeszkadzlajacymi ci ludzmi
) gra ma klimacik i do tego jest ladna i dobrze chodzi (na moim bieda zlomie nawet ze sweetfx cisnie i wyglada chwilami BAJECZNIE z dodanym postprocessem).
Trzeba przymknac oko na to ze to nie jest Morrowind Online i ze sa ograniczenia narzucome przez gatunek ale mozliwosc zwiedzenia 'calego' Tamriel i zanurzenia sie w jeden z najlepszych swiatow w historii gier video (ktory mimo lekkiego 'wysrania sie' na lore jest zrobiony spoko i z duza dbaloscia o szczegoly i content) rekompensuje to.
Nie wiem ile wytrzymam ale ja lubie takie lazenie + craft z muzyczka w tle a do tego atm mi sie gra sprowdza.
tbh to jesliby to bylo dzis to nawet bym oplacil next month. NA tyle jestem zadowolony, ze atm mysle czy nie zrobic upgrade do imperial za te 60 dych ale troche mnie boli ze kon to za duzo ulatwienie i fajne jest to uczucie ze trzeba na konika zarobic - co ostatnio mialo miejsce w przypadku farmy 100/1000g na kunia w Vanilla WoW.
Jesli beda trzymac poziom aspektu solo i nie dodawac tylko karuzeli gearu i raidow/instow a np nowe zony czy np galezie skilli, typy broni, gildie, itd... (poprzednio mial to robic SWTOR oraz GW2 i chuja wyszlo jak zwykle) to kto wie moze nawet pogram dluzej albo bede wracal co pare patchy zeby porobic nowe zony itd...
PS. Podobno ma byc warzenie 'uzywalnych' trucizn? prawda to? Mozna robic negative effects a trujek nie ma jko takich.