Tor-Bled-Nam napisał(a):
Wiadomo, kwestia gustu. Nie ma co wałkować tego samego. Czekajmy na text wall od Marka.
a niby o czym tu mam kolejny raz pisac? Czlowiek ograniczony ogranicza sie do jednej platformy uzasadniajac to na swoj pseudologiczny sposob - a to nie w co grac, jak mu sypniesz lista exow, to odbija pileczke piszac, ze pad sasiadow go pogryzl w dupe jak mial 5 lat i do tej pory ma fobie, by na koniec przywalic ze ci wszyscy konsolowcy to motloch niepotrafiacy uruchomic PC.
U mnie PC stoi i sie kurzy a zainstalowane na nim gry w ciagu ostatnich 3lat moglbym policzyc na palcach jednej reki. Ja juz bylem zmeczony i znudzony graniem na PC na dlugo przed tym zanim kupilem sobie konsole. Po PS3 po prostu odmlodnialem - gry znow zaczely mnie bawic, w tym nawet gatunki w ktore na PC nie gralem od lat.
ale ogolnie to boring, szczerze to juz bym wolal o tych nizszych podatkach w Polsce podyskutowac?!?
To ile jest tych bossow?
odnosnie wracania do human form. Gowno prawda.
Small white soap powoduje, ze potrafi cie wywalic w polowie drogi do bossa, z nagroda etc.
Na normalnym grasz do ubicia bossa.
Generalnie malego kamienia uzywa sie jedynie przed samym bossem bo jestes ograniczony (czasowo?).
Chyba jedyny 100% sposob na powrot do humanity to zjedzenie kukly, czy ktos cos wie? Mam juz ten ring o ktorym pisal Karol, wiec bede cheatowal easy mode.
ee Mendol to w tych samych miejscowkach biegamy. Skupowanie zlomu to kolejne udogodnienie dla PC-towcow.. bleh..