Czy ja wiem czy takim miesem rzucam? Też liczyłem na większą dramę :/...
Wszystko przez to, że KAX nie chciał się goldem/sprzętem podzielić
W sumie materiałów też mi nie sprzedał i chłopak za dużo itemów znajduje w d3. Pisałem, że chciałem się wymienić boterskim doświadczeniem.
Zabolało mnie to, że KAXU po prostu nie chcę się podzielić i sam teraz muszę robić research bo jak tutaj biegac z innymi skoro sprzętem/paragonem się odstaje? Ja ledwo 105k dpsu mam a on na tym paragonie 26x to pewnie 2x tyle
.
Co do TSA - jakie to ma znaczenie? Długo nie wpadałem, bo było kilka osób które mnie wkurwiało, np mendol z tym swoim zdziadziałym pierdoleniem. Potem wpadłem na trochę, posiedziałem ale stwierdziłem, że czemu by nie napisać na forum tego i owego.
Na OwnedCore to sam siedzę ale ostatnio mniej niestety bo czasu brak aczkolwiek widziałem tam tematy o dropach etc. Fakt, dzięki za cynk bo coś tam wczoraj dropło ale podobnie ludzie piszą o queście na killa azmodana a potem milion postów, że był nerf a tak naprawdę nie było
. Taki jest OwnedCore.
Mnie też w sumie jebie, kto botuje bo sam botowałem kiedyś i każdy ma swój powod po co i dlaczego. Dawno jednak nie było dramy na forum to stwierdziłem, że może coś się uda zdziałać... Boot + kupowanie currency + exploity = zapowiadała się niezła drama
No jak widać. nie ma takiego hejtu jak po premierze diabolo.
Kaxu bedzie miał przynajmniej z głowy mnie na tsie i nie bedzie chciał się powiesić od tych rozmów(chociaż nie wiem o co tutaj kaman).