e tam zawiodlem, w ogole nie liczylem ze jakikolwiek MMOG Koreanski zdobedzie sensowny poziom...
CHodzi o to ze od dawna wokol tej gry robili sztuczny szum i ludzie skoczyli na to jak na mega super hit - a to .... tu dac ulubione inwektywy ....!
Dlatego w ogole w to zagralem i postanowilem napisac recke, gralem prawie miesiac i na kolejne 5 lat wystarczy mi koreanskich gier MMO
Recka powstala tylko po to aby zadac klam wrogiej propagandzie marketingu NCsoft...
Wiec prawa jest taka, ze widzialem od poczatku, ze to shit - dlatego nie ma mowy o zawiedzeniu sie
W czym bym sie jednak nie pomylil przy posianu recenzji to tej grze i tak nic nie poprawi...
ok, ok... juz nie piszcie do mnie - bo nie chce juz sobie tym glowy zaprzatac, a ze nie ladnie tak jest nie odpowiadac to tylko dla tego tylko tu zagladam
a juz nie chce heh...
Pozdrawiam...
[edit]
zapomnialem dodac...
zlosci mnie ten temat - co widac - faktycznie ale tylko dla tego ze wlasnie to co wspomnialem, narobili szumu jakby stworzyli mega hit, a tak na prawde to nie stworzyli nic...
Zawsze od dzieca zlosci mnie to ze ludziom tak latwo wcisnac kazda glupote, wystarczy tylko owinac w kolorowy papierek - z tym zawsze bede walczyl..."
[/edit]
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Laren dnia 2004-04-14 15:22 ]</font>