Mark24 napisał(a):
Bound By Flames - dno. Tak szczerze to nawet okładka tej gry jest brzydka. Sama gra jest brzydka, wygląda gorzej niż Unchartedy/Last of Us na PS3. System walki to jakaś kpina, pisitowy samograj - grasz dwoma przyciskami - atak, albo unik (który zawsze robi do tyłu), na siłę wrzucony pseudocrafting.
Jedyne co jest na plus to drzewka skilli i multiklasowość postaci.
Dialogi totalnie z dupy, story nie wiem czy jakieś jest bo nie che mi się czytać tych z dupy dialogów.
Najgorsza gra AAA na PS4 jak do tej pory.
Hahaha, gra AAA. To nie jest gra AAA! To po pierwsze. A to, że na PS4 jebneli cenę z kosmosu to możesz mieć pretensję do Sony Polska. I widać, że grasz na najniższym poziomie trudności skoro twierdzisz, że crafting wrzucony na siłę. Ustaw sobie najtrudniejszy poziom trudności i wtedy możemy gadać zarówno o "pseudocraftingu" jak i systemie walki. Btw. Spidersi to małe studio, grę robiło ok. 25 osób. O niskim budżecie nawet nie wspomnę. Ich gry zaliczają się bardziej do gier niezależnych (wcześniejsze Of Orcs and Men, Mars War Logs, maczali też palce przy Gra o Tron (rpg)). I sorry kolego, nie wiem jak gra wygląda na PS4, ale na PC na pewno wygląda (może nie wszędzie) lepiej niż Dark Souls 2.