Tylko blagam nie opierdalajcie mnie znowu
Ja stawiam ze wszyscy ktorzy nawet hejtuja ten tytul to po zapoznaniu sie z cala gra i wszystkiemi mozliwosciami , zmianami , pomyslami itd. beda mieli totalnie wyjebane na ta kolorowa grafike (ktora jak widze robi sie coraz mniej cukierkowa na wyzszych lvl).
Ja po krotce po obejrzeniu kilkunastu godzin filmikow , recenzji old gamerow , devsow i poczytaniu na forach widze to tak :
+ sama mechanika gry ktora umozliwia zajebista mobilnosc , mysle ze gracze PvP beda tutaj bardzo zadowoleni
+ polaczenie klas, ras i pathow
+ polaczenie skilli i drzewek
+ housing (nie widzialem jeszcze do tej pory lepszego w tytulach jakie gralem a bylo ich sporo, chyba ze w UO)
+ wczoraj powalilo mnie jedno , kazdy pewnie gral z Was z WoWa i co dzialo sie w endgame?czlowiek siedzial i nic nie robil poza daily + jeden dungeon albo jakies alty do czasu raidu , ja osobiscie logowalem sie dopiero o 20 i byla to 3-4h gra. w Wildstar?Heh to co oni wymyslili to jest cos genialnego , prostego a zarazem genialnego.Wbijasz 50 lvl i leca Ci caly czas lvl (cos pseudo paragon lvl diablo). Za kazdy lvl dostajesz punkt (cos jak valor w WoWie) za ktory kupujesz end gamowy gear (to co w WoWie) ale oni dodali itemy ktore ulepszaja skille
DDD Tych lvl czyli punktow w tygodniu mozna nabic max 140 , co aby zrobic end game postac z ulepszonymi samymi skillami bez kupowania gear daje 10 miesiecy grania tydzien w tydzien zdobywajac 140 punktow
+ oddzielne przygody dla kazdej path
Plusow jest jeszcze ogrom , moglbym wymieniac dalej.Natomiast chcialem sie skoncetrowac na moim zdaniem jednym z dwoch minusow , ktory jak dla mnie moze spowodowac ze sie w tej grze nie odnajde :
- raidy 20 i 40 man , poogladalem instancje i jak widze jak ekipa bije trash 1h do bosa to mi sie zygac chce , serio nie wiem czy starszych graczy stac na takie poswiecenie aby 5-6 dni w tygodniu raidowac :[ jak ogoladam opisy rekrutacji to juz jestem pewien ze bedzie wysciag szczurow jak chuj , wpadna gildie raidujace 7 dni w tygodniu po 5-6 h dziennie i wyczyszcza content w tydzien :[
- kolory i grafika WoWa - mnie to osobiscie troche ostrasza ale da sie przezyc
Ja to mniej wiecej tak widze.Na bank bede gral ale nie wiem czy to jest koniecznie gra dla mnie pod PvE.
Sadze ze to bedzie jeden z takich tytulow gdzie wielu wyjadaczy z tego forum nie bedzie chcialo sie przyznac ze gra a beda grali , bo moze to nie jest cos przelomowego ale cos co przy aktualnych mozliwosciach powoduje ze gra mmorpg bedzie sprawiac zajebisa frajde.