Cytuj:
Witam wszystkich
Nie mam jeszcze FFXI ale planuje sobie kupic jak tylko pojawi sie w polskich sklepach. I chcialbym zadac kilka pytan do tych, ktorzy juz w niego graja.
Na 99,9% ta gra nie pojawi sie w Polsce. Zostaje Ci interact.
Cytuj:
1. Jak przedstawia sie sytuacja z odgrywaniem przez graczy postaci tzn. czy znajde servery na ktorych gracze nie uzywaja: lol, btw,
,... I odwrotnie, na ktorych serverach gracze nie odgrywaja postaci?
Specjalnych RP serwerow nie ma, wiec sa lole, btw i
. Tylko nie wiem komu to przeszkadza...
Cytuj:
2. Wiem, że podczas wlaczania gry pierwszy raz sciaga sie mnostwo updatow wiec chcialbym sie dowiedziec czy i gdzie moge pobrac pliki nie przez gre ale np. FlashGet'em. Moge miec problem z pobraniem przez gre bo mam wolne lacze i do tego lubi sie rozlaczac, a nie chce tracic ani dnia z darmowego miesiaca rozgrywki.
Ktos umiescil patche jakis czas temu. Ale jak instalowalem gre w poprzednia niedziele to czas patchowania byl ok 5h po tym co sciagnalem i umiescilem flashgecikiem.
Cytuj:
3. Na jakich konfiguracjach sprzetowych gracie i jak sie na nich gra prezentuje?
Na raznie nie gralem gre 'na stale' tylko u kumpli na koncie... Ale nie ma w co zupelnie grac, wiec zamierzam w koncu sie pobawic w fajne PvM, wiec na dniach sobie najprawdopodobniej Finala kupie
.
W miescie i jakims n00b huntingu nic mi nie przycinalo na Ath 2000+, GF4 Ti4200@4400 i 512 DDR. Nie mam pojecia jak wygladaja duze raidy na 40+ osob na ekranie, wiec sie nie wypowiadam.