Arturnik napisał(a):
Gz mozna qutinac
Spokojnie wystarczyło ci questiow z dwoch przeciwnych frakcji by dociągnąć v10?
Quitnac ? Nigdy w życiu, apetyt na grę mi w ogóle nie zmniejszył się , a wręcz przeciwnie. Veteran content jest bardzo ciekawy i koszmarnie trudny.
Co do ilości questów to jest ich aż nadto. W zonach v8 i v9 zrobiłem tylko main story questy ( te tzw "Second veteran alliance" Cadwell Almanac ) I polazłem od razu robić dokładnie wszystkie questy w zonie v10.
Bez zrobienia wszystkich world bossów, / dolmenów / i publicznych dungeonów nie jest to realne, gdyż są one źródłem 50% expa na każdy lvl. ( dokładnie mówiąc jest to najlepszy i najszybszy exp na veteranie na /h )
Wszystkie zony maja po 6 world bossów i 3 dolmeny. Na veteranie składałem zawsze 6 osobowe party i robiłem je najpierw + public group dungeon.
Co do questów to robiłem je solo, tak od v3 zdarzają się koszmarnie trudne. Na v7 sa 2 questowe bossy zaprojektowane chyba przez jakiegoś sadystę, a i na v10 to też sporo jest takich perełek przy których rzuca się masowo mięsem.
v10 questy solo robione to ogólnie jest jak "Path of Exile" act 3 Merciless : na kiepskim bildzie nie da rady tego przejść.