A gdzie tu widzisz narzekanie? Albo bulwersowanie? Albo, ze poprowadzilbym jakis showup.tv lepiej? Nic takiego nie pisze. Skoro sie sprzedaje to dobrze dla nich, ja sie wypowiedzialem o produkcie, ze crap i ze widocznie ludzie lubią crap. Tak samo jak ludzie dalej lubią crapowe stronki internetowe. Czy ja cos w ogole mowie o zakladaniu wlasnej firmy? Nie zaloze nic takiego bo mnie nie interesuje to kompletnie jak koszulki. Rozwijasz temat w kierunku o ktorym nawet nie wspomnialem. Slowa nie powiedzialem, ze to zly biznes. Jak widac raczej dobry, skoro sie 'jaraja'.
tczewiak napisał(a):
Mam takiego kolegę, który zawsze narzeka, że poprowadziłby lepiej firmę niż ktoś tam. Firma przynosi zyski, ale nie daje podwyżek pracownikom. Moja odpowiedź jest prosta - kto Ci broni? Zainwestuj, załóż firmę i zarabiaj. A jak nie potrafisz to morda w kubeł.
Ok, powiedz tak np. komus kto narzeka i pracuje w Volkswagenie, powiedz by otworzyl swoja produkcje samochodow. W koncu przeciez nikt nie broni.
Swoja droga, niektore janusze biznesu co zalozyly biznes w latach 90 i trwaja do dzis, to czesc z nich gowno by teraz zrobila. Serio 'morda w kubel'?