Belladonna napisał(a):
Szwejos czym ty grasz?
Gram Bretonem Templarem, ale to nie ma większego znaczenia. Na veteranie każdy może sobie stworzyć survivalowy build z ogólnie dostępnych skilli.
Najmocniejsze w mojej ocenie to :
- Vulcanic rune ( morf 3 skilla gildii magów "Fire rune" aoe stun na 4 sekundy i aoe ranged - ground dmg ) Ten skill sprawnie uzywany powoduje że wielu melasów nawet nie ma szansy mnie drasnąć, używam to na zmianę z dotem aoe. Gdy spotyka się moby ranged, lub mieszankę należy to rzucać na te zasiegowe i wbiec im pod nogi tak by reszta się zbiegła do stuna
Podstawa przeżycia to trzymanie mobów 90% czasu w CC, na wiekszość questowych bossów to też działa.
- Soulassault ( morf Soul strike, ultimate z world /soul magic ) bardzo silny skill dmg single target ranged, ściąga około 4k , idealny na początek bicia bossa
pozatym z resto staffa:
- Healing ward, morf Steadfast Ward-a najmocniejeszy heal single target w grze, jedno kliknięcie które może przywrócić około 70% hp
- Rapid Regeneration morf Regeneration wrzuca się przed ciężka walka i potem ewentualnie odświeża
Do tego całego zestawu można dobrać jakieś 2 swoje klasowe skille dmg niewymagające specjalnej broni i całkiem dobrze sobie radzić niezależnie jaką klasa gramy.
Ludzie z mojej gildii twierdza tez że bardzo OP jest zwykły bash, wykonywany po bloku który jest instant i bije mocniej niż heavy atak bronią.
Nie jestem pewien, ale jeżeli to wymaga shielda to niestety traci się survival zyskany z resto staffa.