Highlander napisał(a):
Nie wiem tego, po prostu wątpie.
poki co to widzialem w wersji EU, ze wiele sie to nie rozni. Nie uwierze, ze nagle mialyby zostac urozmaicone questy a strzaleczki z gry wyrzucone. Wyrzucenie tak prostej rzeczy imo znacznie by zmenilo feeling gry. Nikt sie przeciez nie podejmie jakiejs diametralnej zmiany, chyba, ze widzialby w tym duzy zysk. Ale przeciez ludzie i tak beda grali...
Po czym wnioskuje? Po innych grach, w ktorych zazwyczaj praca przystosowania konczyla sie na lokalizacji i podstawieniu angielskich aktorow.
Nie wiem po co zestawianie tego z Ultimą, ArcheAge nigdy nawet nie próbowało stać obok Ultimy tylko jest to osobna gra. Przywolywanie Ultimy predzej sprawi, ze po 1 odpaleniu gry sprawi, że ludzie sie zawiodą. Nie czuje w AA czegos takiego jak wolnosc.
Takie teksty to imo są podobne do moich w oczekiwaniu na 'true competitive fpsa' (chociaz w sumie to na nic za bardzo nie czekam juz ;p )
ja cie nie probuje przekonac, tylko pokazuje, ze sa osoby, ktore graja i maja rozne zdanie na temat tej gry. i nikt nie napisal, ze to nastepca ultimy.
generalnie zdanie jest takie, ze na sensowna ocene, trzeba jeszcze poczekac, zrobic level 30+, zmiany z 1.0 sa powoli wprowadzane (ale zmodyfikowane).
zreszta nie chce mi sie tlumaczyc, bo jak widac to bez sensu.
kaczy: dla ciebie to chuj wie skad opinie, dla mnie nie. i jesli cos wklejam to znaczy, ze nie sa to randomki z internetu, czy streamow, na ktorych ty opierasz swoje opinie.