Arturnik napisał(a):
swoja droga to czemu tego craglorn jeszcze nie ma?
Dlaczego nadal jest tak wiele bugów?
- zbugowane questy,
NPC-e, które nie chcą gadać,
NPC-e mówiące w jakimś dziwnym germańskim narzeczu (niektórzy twierdzą, że to
deutsche Sprache),
main questy zbugowane - np. zakończenie Bangkorai - Septima potrafiąca stać się niewidzialna na dobre,
world bossy, głównie summonerzy z problemem (może depresja?),
- problemy ze switchowaniem postaci a nawet z pierwszym logowaniem postaci i wiele innych nieśmiesznych rzeczy,
Wczoraj lag przeciągnął mnie na koniu około 50 "growych" metrów z powrotem do obozu pełnego mobków - w żadnym MMO takiego "cuś" nie uświadczyłem. Zostałem schwytany przez niewidzialną rękę i po najkrótszej linii przesunięty w dość wolnym tempie. Naprawdę śmieszny widok. W niedzielę - w mojej sieci może z 10% obciążenia łącza do Polkomtela.
- dlaczego nie ma balansu w PVE ?
zacząłem (mając 800k expa do zrobienia do VR 6) kampanię AD i ... wow mobki w Auridon są wyraźnie łatwiejsze niż w Bangkorai - cool, jaka fajna łatwizna, znowu z hide'a oneshotuje leszczy (mieczem VR5). Coś takiego z mobkami VR 5 mi się nie przydarzało. Auridon jest za łatwy czy może Bangkorai za trudne? Raczej to drugie.
- dlaczego kumpel w party nie może mi pomóc bo go nie widzę, tylko tego fistaszka nad głową?
- dlaczego nadal, codziennie dostaję porcję kolorowego mailowego spamu z reklamami znanego serwisu sprzedającego growy gold? W dodatku serwis ten podobno znajduje się na serwerze amerykańskiej firmy w ... USA.
Myślę, że ktoś tu sobie po prostu i zdecydowanie nie radzi. Może chcą CRAGLORN wypuścić bez bugów? Może. Najwyraźniej potrzebują więcej czasu, dużo więcej czasu. Ja im czas dałem - 6 miesięcy subskrypcji. Może zdążą
Żeby nie było całkowitego oftopa to według mnie opłaconych subskrypcji jest góra ze 100 tysięcy