mmorpg.pl


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 409 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 21  Następna strona
Autor Wiadomość
*
Avatar użytkownika

Posty: 5772
Dołączył(a): 23.01.2008
Offline
PostNapisane: 5 maja 2014, 12:27 
Cytuj  
Obrazek


Jebac wieprzowine, wpierdalac genetycznie zmodyfikowane krowy


_________________
Vanilla Wow: Nyxs - Rogue Undead

***

Posty: 24059
Dołączył(a): 6.04.2003
Offline
PostNapisane: 5 maja 2014, 12:28 
Cytuj  
Ja się nie znam, ale to jest chyba byk Nyx.

**
Avatar użytkownika

Posty: 9516
Dołączył(a): 5.08.2004
Offline
PostNapisane: 5 maja 2014, 12:29 
Cytuj  
ponoc zwykla slonina ze swini mimo ze niby to bomba cholesterolowa jest zdrowa :) ten cholesterol to imho jakas taka troche papka z ktorej koncerny korzystaja bo benecole masla itd. tak samo jak z probiotykami a wystarczy zwykla maslanke pic od czasu do czasu.


_________________
Obrazek
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/611443

***
Avatar użytkownika

Posty: 31563
Dołączył(a): 1.05.2005
Offline
PostNapisane: 5 maja 2014, 12:31 
Cytuj  
kuzwa, ja chce tą pasze co wpierdala ten byk, będę penerem.


_________________
.

***
Avatar użytkownika

Posty: 13268
Dołączył(a): 7.11.2004
Offline
PostNapisane: 5 maja 2014, 12:32 
Cytuj  
Highlander napisał(a):
kuzwa, ja chce tą pasze co wpierdala ten byk, będę penerem.

Zjedz jaja takiego byka na surowo, to dostaniesz supermoce.


_________________
open your mind for the serpent
open your mind for the serpent
open your mind for the serpent
open your mind for the serpent

*
Avatar użytkownika

Posty: 5772
Dołączył(a): 23.01.2008
Offline
PostNapisane: 5 maja 2014, 12:34 
Cytuj  
Niech ci jaja tak zmodyfikują gentycznie, będziesz wielki bez klucia w dupe


_________________
Vanilla Wow: Nyxs - Rogue Undead


Ostatnio edytowano 5 maja 2014, 12:34 przez Nyx, łącznie edytowano 1 raz
***
Avatar użytkownika

Posty: 12796
Dołączył(a): 17.08.2005
Offline
PostNapisane: 5 maja 2014, 12:34 
Cytuj  
Smalec gęsi jest zdrowy, o świńskim nie słyszałem by był :) wyobraź sobie że ten tłuszcz ze słoniny krąży we krwi :) obrzydliwe.

**
Avatar użytkownika

Posty: 9516
Dołączył(a): 5.08.2004
Offline
PostNapisane: 5 maja 2014, 13:31 
Cytuj  
nie smalec a slonina :) taka ze skorka zmrozona z czosnkiem i sola do wodeczki plus ogoreczek pycha.


_________________
Obrazek
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/611443

*

Posty: 5094
Dołączył(a): 19.02.2005
Offline
PostNapisane: 5 maja 2014, 13:36 
Cytuj  
wyobraz sobie ze alkohol z wodeczki krazy we krwi...obrzydliwe
:lol:


_________________
Jutro wszyscy zginiecie, robiąc coś zupełnie bez sensu...

***
Avatar użytkownika

Posty: 12796
Dołączył(a): 17.08.2005
Offline
PostNapisane: 5 maja 2014, 14:02 
Cytuj  
No ja za smalcem topionym na patelni ze skwarkami przepadam :)

***
Avatar użytkownika

Posty: 18803
Dołączył(a): 26.09.2005
Offline
PostNapisane: 5 maja 2014, 14:09 
Cytuj  
Ostatnio sporo było dyskusji że smalec jest lepszy do smażenia niz wszelkiego rodzaju margaryny, a nawet co mnie zaciekawiło lepszy od większość olejów roślinnych, jedyny najmniej szkodliwy z popularnych to olej rzepakowy, a najgorszy to olej palmowy.
Margaryny wszelkie do bomba ale produkcja ich jest opłacalna w porównaniu do masła, które przez ograniczenia produkcji w europie stało się w wielu krajach bardzo drogie i nadal jest bardzo dużo drobnych producentów masła co nie jest na rękę wielkim producentom.


_________________
"I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die."

*****

Posty: 2404
Dołączył(a): 30.10.2004
Offline
PostNapisane: 9 maja 2014, 11:36 
Cytuj  
Widzieliście ten ruski kanał kulinarny?
https://www.youtube.com/watch?v=0bCIhjfzt0U
https://www.youtube.com/watch?v=Ck1UFUIdkjc
https://www.youtube.com/watch?v=KZ6IDyEPQS8

*
Avatar użytkownika

Posty: 5356
Dołączył(a): 6.10.2004
Offline
PostNapisane: 9 maja 2014, 11:42 
Cytuj  
Highlander napisał(a):
kuzwa, ja chce tą pasze co wpierdala ten byk, będę penerem.

http://en.wikipedia.org/wiki/Trenbolone


_________________
cypis#2942
Obrazek

***
Avatar użytkownika

Posty: 10140
Dołączył(a): 13.10.2005
Offline
PostNapisane: 19 maja 2014, 17:28 
Cytuj  
Chciałbym sobie przygotować trochę ciasta drożdżowego na bułki do hotdogów/hamburgerów po czym większość zamrozić i tu pojawia się pytanie: kiedy wrzucić do zamrażarki? Po wyrośnięciu i uformowaniu bułek czy może wcześniej?

I czy w ogóle warto?


_________________
wodny napisał(a):
wolałbym by ludzie pukali się w pupę niż mieli broń.

***
Avatar użytkownika

Posty: 18803
Dołączył(a): 26.09.2005
Offline
PostNapisane: 19 maja 2014, 17:44 
Cytuj  
jedyna opcja to przemysłowe szybkie mrożenie gotowego już do pieczenia produktu, nie ma domowego sposobu na mrożenie surowego ciasta drożdżowego, moze upiec zamrozić i dopiekać potem ?


_________________
"I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die."

***
Avatar użytkownika

Posty: 18803
Dołączył(a): 26.09.2005
Offline
PostNapisane: 30 maja 2014, 17:02 
Cytuj  
sezon polskiej truskawki otwarty, ceny w Krakowie 4-5zł

no to ruszamy z tartaletkami, musami, sałatkami, drinkami, spieszcie się bo jak to polska truskawka szybko przemija !

chyba w tym roku nastawie też trochę winka


_________________
"I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die."

***
Avatar użytkownika

Posty: 17021
Dołączył(a): 21.11.2001
Offline
PostNapisane: 30 maja 2014, 17:23 
Cytuj  
Kaszubskie nadal chujowe i niedobre.
Jeszcze za wcześnie.

***
Avatar użytkownika

Posty: 19066
Dołączył(a): 31.08.2003
Offline
PostNapisane: 31 maja 2014, 12:45 
Cytuj  
Jakies chuje male mi zjadly pak czoj w ogrodku :/ a mialo byc na dzisiejszy obiad. Kurwa rzodkiewek i marchewek jebanych nie ruszyly...

**
Avatar użytkownika

Posty: 9516
Dołączył(a): 5.08.2004
Offline
PostNapisane: 9 cze 2014, 10:56 
Cytuj  
wolowina argetynska jednak jest zajebista szczegolnie antrykot w dobrej kanjpie chyba malo co to przebija :)

no i w domu ostatnio robilem steki z kangura, szczerze chujnia bo pomimo delikatnego smaku czuc tak jak nasza dziczyzne "wiatrem" a tak to w smaku taka wolowina ogolnie bez rewelacji jednak i trzeba delikatnie przysmazyc bo dla zonki i dziecka mocniej wysmazylem to byly twarde jak wolowina z biedry.


_________________
Obrazek
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/611443

***
Avatar użytkownika

Posty: 12796
Dołączył(a): 17.08.2005
Offline
PostNapisane: 28 sie 2014, 22:31 
Cytuj  
Właśnie skończyłem gulasz węgierski zupkę robić, ponad 3h roboty :) - dostałem od wujka Węgra coś takiego:

Obrazek

Polecam. Jeżeli jesteście w stanie to kupić gdzieś to brać bez wachania. To 90% papryki w paście z przyprawami, wspaniałe połączenie. Można używać do sosów, zup, nawet na kanapkę. Są wersję ostre i łagodne, wolę łagodną bo ostra jest masakryczna i można przegiąć zwłaszcza przy ~10L zupki.

P.S
Na moim osiedlowym sklepie, za 1 paprykę czerwoną wielkości dwóch pięści, czyli dość duża płacę 4-5PLN za 1 sztukę!!!

Pojechałem dzisiaj na ryneczek w moim mieście, kupiłem 6 ogromnych czerwonych papryk, soczystych i wyrośniętych w kolorze czerwono bordowym za 11PLN!!! Pieprzona demokracja, od dzisiaj jeżdżę po warzywa na ryneczek, żadnych innych sklepów.

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 409 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 21  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | Theme based on Zarron Media theme | Copyright © 2001-2012 MMORPG.pl Team
Redakcja MMORPG.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc komentarzy i odpowiedzi umieszczanych przez uzytkownikow.