Cytuj:
2004-04-30 13:57, Polkovnik_Bleik napisał:
Nic mnie tak nie wkurwia jak ludzie grajacy w Diablo II i mowiacy o RO ze jest to lipa, ze grafe ma do dupy itd. Ja do nich nic niemam ale wisz... Zanim cos powiesz to to zobacz i poczuj!!
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Polkovnik_Bleik dnia 2004-04-30 18:12 ]</font>
gralem 2 miesiace na iro dlatego ze emlatory napisane przez koreancow nie emuluja calej mechaniki gry, maja mnostwo bugow etc.
gra nie jest tak fajna jak inne (normalne = komercyjne) mmo dlatego ze jest bardzo slabiutko rozbudowana i szybko zamienia sie w graficznego chata. a caly walek z community i zaleznoscia miedzy playerami polega na tym ze high lvl jest w stanie bez problemu tankowac newbie dajac mu mega exp boost. sorry ale nie fascynuja mnie gry ktore zaczynaja sie i koncza na gromadzeniu godly items i exp.
poza tym gra jest bardzo liniowa pod wzgledem budowania postaci.
Sa po prostu okreslone przedmioty ktore musisz miec i basta. staty tez musisz miec takie i takie i basta. skille tez sie dziela na takie ktore rzadza i smierdza.
nie rzadko sie spotyka ludzi ktorzy zaczynaja postac od zera bo zjebali 10 statpointow albo 3 jobpoints.
poza tym gra jest ekstremalnie nudna, bo dokladnie wiesz gdzie masz expowac, jakich itemow szukac. Wybor ogranicza sie do farmowania kasy na item, albo szukania itemu.
dlaczego wiec gra ktora jest klonem progress questa jest niby taka fajna. nie musisz odpowiadac bo i tak znam odpowiedz. jest za darmo :|