Chuja nie moda. Pomijając faktycznie te małe kobietki z dużymi cyckami i ładnymi dupami w wielkich suvach jak Q7.
Cytuj:
Freelandery się sypią, ale dzięki temu części teraz są tanie. Jest dużo BARDZO DOBRYCH jakościowo zamienników.
Kwestia to kupować komplet części. Wisko się jebie jeśli się cebulactwem jedzie i kupuje najtańsze opony nie do kompletu (na obie osie muszą być takie same, a nie jeden rodzaj na przód, a inny na tył).
To akurat wiem, zanim się najarałem odrobiłem pracę odmową
Cytuj:
No i nie dawać freelandera do garażu z kanałem u pana mietka. Tym autem musi zajmować się ktoś, kto się na tym zna. Wtedy nawet po przekładce będzie się zadowolonym. Freelander to właśnie dobry starter. Tylko strach kupować od januszy. Lepiej sprowadzić z UK, zrobić przekładkę samodzielnie.
3/4 LR w na otomoto to przekładki. Nie, dziękuje. Jeśli wezmę go, to prawdopodobnie z niemiec. O mechanika się nie martwie, mój brat jest l33t pr0 mechanikiem, więc bardziej opłaca mi się kupić walnięty samochód z niemiec i zrobić go, dzięki czemu będę wiedział, że jest w 100% sprawny niż brać od Janusza, którego niemiec do granicy gonił.
Cytuj:
Ja to bym szczerze mówiąc chciał sobie kupić jakąś stara terenówke do offroadów, nie wiem czy w polsce w ogóle jest gdzie taką jeździć, ale lepiej by było po prostu gdzieś wypożyczyć na 2tygodnie, tylko je pewnie trzymają pasjonaci i zapierdalają przy tym na drugi etat, żeby było na chodzie :/. No ale kupic, żeby przez 2 miesiące latem sobie jeździć to trochę słabo.
Rozumiem Cie bardzo dobrze...