Sobtainer napisał(a):
Kurwa nie chodzi mi o to, że tak się robi, tylko chodzi mi o to, że ja jako potencjalny nabywca EK chce ją kupić i nie mogę, bo zjeby nakupowali, nie popłacili a egzemplarze są już wyprzedane. Po kiego wała w takim razie redzi w ogóle to dawali do sprzedania za 349? mogli dać za 800 i tak by wszystko zeszło.
Nie wiem Sobciu, zapytaj RED'ów a nie lamentujesz jak dzidziuś na "popierdolony kraj" i "zjebów polaczków". Serio takie podejście u dorosłego człowieka jest żałosne trochę. Nie udało ci się zarezerwować gry, mimo faktu, że nawet w tym temacie było napisane o braku konieczności płacenia, to się z tym pogódź jak facet a ewentualne pretensje możesz mieć tylko i wyłącznie do siebie. Miałeś dwa dni. Deal with it.
A co do:
Sobtainer napisał(a):
W ogóle jedną rzecz zauważyłem. Ja wiem, że to polska produkcja i jestem przekonany o jej sukcesie, mam obydwa wiedźminy w EK na półkach. Ale już to słodzenie Razoth Twoje w tym temacie trochę zaczyna być mdłe.
To z chęcią poczytałbym coś więcej na temat słodzenia, gdyż wydawało mi się, że w swoich postach opieram się głównie na faktach. A jeżeli nie to i tak lepiej jest chyba słodzić firmie, która w sposób bardziej niż poprawny traktuje swoich odbiorców niż pazernym kurwom, które na każdym możliwym kroku starają się wydoić klienta dzieląc grę na 3 części czy wydając DLC po cenie nowej gry.