OKay, zauwazylem kilka faktow ktore mi utrudniaja gre na Strefie Cienia. Wiec po pierwsze, pady servera spowodowane lenistwem ludzi ktorym sie niechce spatchowac UO, jak jush taki user sobie zalozmy zechce grac na SC to wchodzi na uo.netla.pl, patrzy, blebleble "ooo tutaj wymagaja jakiegos klienta 3.0.3a cpnajmniej pacthowanego ignitoion, co tam i tak bedzie dzialac bo jak na CL mi dziala to tu tez bedzie." No i pada server.. wszyscy sa wkurwieni, a sam zainteresowany sie nie polaczy i po rozum do glowy przychodzi walsnie po tym fakcie.
Druga sparwa, mi przeszkadza jak mi sie przeszkadza w grze
Nieznosze jak ludzie truja mi dupe, a jsuh wogole nie znosze jak mnei za makrowanie do wiezienia wsadzaja
DD to jest koszmar i mi to unieprzyjemnia gre.
DObra kolejna sparwa, utrudnia mi gre moja siostra ktora mi obciaza lacze jak moze zeby sobie posciagac jakies jebane mp3, zaslania sie matka, wiec nic nie zrobie, jesli macie podobne problemy i jakies sposoby na nie to sie tu wpiszcie, wogole wpiszcie sie jesli tesh wam cos dokucza w UO. To tylko 3 najwieksze rzeczy ktore mi dokuczaja. Aha niedawno dokuczal mi brak pojemnego HDD ale to przeszlosc, pozdroofka! i caluski
dla wszystkich buraczkow ktorych znam:*