Bahamut napisał(a):
A CA jest mega trudne dla kogoś kto nie ogarnia originału gry na którym był mod(Ja to tylko dla CA zainstalowałem
). Wpierdol dostwałem taki że tylko co chwila save/load. No ale mod i jednostki i cała reszta zrobiona na poziomie.
Bahamut, ja się smiałem z tego nie czucia CA, bo "CA" to creative assembly, twócy gry, a nie Call of Warhammer
Cytuj:
(a od najbliższej wersji skavenów <3)
Nawet nie wiedziałem, że jeszcze grzebią w tym modzie. Te modele z linku, którego wrzuciłeś wyglądają zajebiście.
Cytuj:
Z modów utrudniających i urealniających rozgrywkę świetny jest byg's grim reality mod, niestety strasznie spowalnia grę i przez to np. dla mnie jest niegrywalny. + submody do stainless steel nie są z nim kompatybilne
To da się bardziej spowolnić, niż Stainless Steel/Deus Lu volt (czy jak to sie piszę)?
Był do Medka 2 taki zajebisty modzik. Włoski. Pamiętam, że jak ja grałęm to ciągle połowa gry była po włosku, bo byli na etapie tłumaczenia. Generalnie rozbudowana dyplomacja, wasale, królowie, chyba zarządzanie dynastią etc.
Oczwiście jak klikało się "następna tura" to można było w tym czasie zjeść obiad, strawić i się wypróżnić jak dobrze poszło...