Mark --> Wiedzialem ze ty mnie zawsze na duchu podniesiesz (ROTFL !!!)
Opiekun --> A co na to twoja zona ??? (retoryka)
No ja tam mam pewne inne poglady, mi w grze przede wszystki chodzi o dobra zabawe a juz nade wszystko o wspolna zabawe vide post:
No fajna zabawa )
Szkoda ze my nie umiemy sie wspolnie bawic
Nie zapomne jak Mark na forum Gola przedstawil screeny z Waszej wyprawy chyba to bylo na jakiegos EF, no zarypiscie mi sie to spodobalo i chcialem tylko jak najszybciej podniesc lvl aby moc z Wami wspolnie na cos takiego pojsc. Podobnie Sai ostatnio nabral ochoty na wspolne zabawy (chwala ci Saitou !), czemu wlasnie tak malo z nas czegos takiego nie robi ?? Wydaje mi sie ze taka zabawa o wiele jest lepsza niz pogon za uberstwem, oczywiscie nikogo nie dyskredytuje jesli ktos ma wysoki lvl, fajnie ciesze sie rowniez z nim, ale mysle rowniez ze takie osoby tez powinny sie zainteresowac osobami nizszego lvl i wspomoc ich w wykonaniu jakiejs misji czy zadania. Nie wiem ale kiedys gralem w D2 i tam bylo kilku ludzi na ktorych mozna bylo zawsze polegac, rzeklo sie slowo i sie pomagalo, wiem ze taka gra nie dorowna zadnemu, nawet najmniejszemu mmorpgowi ale czy nie mozna zrobic wlasnie cos takiego ??
Spodobalo mi sie stwierdzenie np. Covala: "Gram dla przyjemnosci a nie dla lvl !" To mi utkwilo do dzis i staram sie raczej nie pedzic za lvl, staram sie poznawac gre tak bardzo jak to jest tylko mozliwe
) Wiecej, czytam wiele for i coraz wiecej profesji mi sie podoba
)
Fora tez mnie przybily jak pisza np. na IGNie ze tam LSami calymi pomagaja. czy to tworzac wlasnie static party czy tez wykonywac misje, zadania. Kurde dlaczego my tak nie potrafimy ?? Albo robimy to tak rzadko ?? Szkoda...
Reasumujac, mam tylko nadzieje ze w koncu jakies static pt dorwe (juz jest Huck i Oczko moze jeszcze ktos dobije ) a jak nie to bede konczyc to co zaczalem czyli BST, choc jednak wspolna zabawa mnie bardziej bawi
)