Niah napisał(a):
http://niezalezna.pl/57601-kolejna-bezczelna-manipulacja-faktow-co-tak-naprawde-kaczynski-powiedzial-o-slasku
Cytuj:
I tak dostajemy wycinek wypowiedzi Jarosława Kaczyńskiego, a po nim wyraz oburzenia pisarza i krytyka filmowego Wojciecha Kuczoka (prywatnie zięcia według archiwów IPN, Tajnego Współpracownika SB Daniela Passenta - o czym reporter TVN oczywiście nie mówi).
Kurwa. Dlatego po prostu nie jestem wstanie czytać prawicowych mediów (z małymi wyjątkami). Zamiast wynieść się ponad to, na wyższy poziom i nie pierdolić jak Fakt czy GW/TVN to robią dokładnie to samo, tylko przypieprzają się o inne rzeczy. Jest w Polsce jakakolwiek prasa/telewizja etc, która można określić mianem "rzetelnej" (już mega obiektywizmu nie wymagam) czy wszystko to pieprzone propagandowe tuby prawicy/lewicy? Lewica robi to przynajmniej z głową i ich propaganda jest w jakiś sposób przemyślana, prawica robi się czerwona na ryju drze się na lewo i prawo...
Kogo to obchodzi, że jego zięć był TW? No kurwa bez jaj, mój ojciec był w ZOMO przez jakiś czas, więc jak kiedyś moje nazwisko trafi do prawicowych mediów to będzie "X X ( który jest synem byłego funkcjonariusza ZOMO)". To jest tak bardzo chujowe...