ale mendol ma lepszy sensor terefere hehe (dostrzeże to jedynie cyborg), ogolnie przy FK1 i FK2014 już nie powinno być problemów z jakimiś klikami i rolką, bo poprawili to w tych wersjach.
Ogolnie to ktoś mi ostatnio pisal o FK1, że jest za dokładna... do quake
Cytuj:
Powiem Ci , że od ponad dwóch tygodni gram na tym nowym zowie fk1 i ten sensor nie jest dla mnie idealny. Już tłumaczę - mam również myszkę ec1 evo cl, z tym ze huanos sa zepsute. Ale niestety sensor sam w sobie bardziej mi odpowiada. Taki płynny bardziej, ja gram w grę opartą na silniku quake`a i ważny jest tracking... A fk1 jest super precyzyjną myszą, tzn jest tak ostra, ze moje ruchy juz nie sa takie płynne, tylko bardziej od punktu do punktu. Ciężej mi się na niej gra.
W ciągu grania przez ten czas na fk1, parę razy wróciłem na chwile do ec1 i różnica zauważalna bardzo, przynajmniej dla mnie. W przypadku fk1 gra bardzo męcząca, zaś na avago 3090 miód malina... Jedynie za duża jest ta myszka ec1 i profilowana, z tym mialem problemy.
Musze stwierdzic, ze ten nowy sensor jest bardziej robiony pod graczy cs-a, gdzie bardziej liczy sie pojedynczy strzal, a nie precyzyjny, gładki tracking.