Jak juz kilka razy pisalem dla mnie to jest gra w ktora bede gral do momentu jak wylacza serwery albo nie daj boze przejdzie na ftp.
Te triale rozdaja bo wyjebalo (wedlug mnie , patrzac po friend liscie i ilosci ludzi na serwerze) polowe ludzi ktorzy grali , gra ich przerosla. To nie jest juz casualowy WoW gdzie kazdy sobie gdzies pojdzie z pugiem i cos zabije , tutaj jest potrzebna organizacja , czas , cierpliwosc i UMIEJETNOSCI.
Dzisiaj dzwonil do mnie kumpel ktory tez quitnal i sie pytal jak tam mi idzie. Stwierdzil ze gra jest zajebista ale on juz jest za stary na tego typu zabawe, bo nie ma co ukrywac ze trzeba tutaj poswiecic troche czasu albo byc zajebistym jak ja
Takze mnie ilosc ludzi nie martwi do momentu jak im sie to przestanie oplacac a ulatwiac nie beda nic i nie robia tego. Ba nawet utrudniaja , jak jakis boss nawet na silver runach jest za szybko zabijany to zmieniaja mechaniki.
Wiem ze takie podejscie devsow nie zacheca wiekszosci graczy a wrecz odstrasza ale 3mam za nich kciuki i mam nadzieje ze starczy im tych hardcorowych graczy + troche casuali zeby ciagnac ten wozek do przodu.
Ja szczerze to za ta gre bym mogl placic abonament 1000 zloty miesiecznie bo dla mnie jest to najlepszy tytul w jaki kiedykolwiek gralem. Nie mozna porownywac tego do Vanilli WoWa bo wtedy kazdy sie uczyl grac i w takim Naxx 40 man to gralo 20 osob a pozostale 20 statystowalo a bosowie padali , tutaj nie da sie tego zrobic...