Mendol napisał(a):
na pc wiekszy wybor? raczysz sobie zartowac
Oczywiscie ze wiekszy wybor...
Atherius napisał(a):
Oczywiście, że nie żartuję. Konsol miałem kilka, sprzedałem z braku chęci do gry, pc pozostał na piedestale jako main platform pod gry.
Gier nie ma a mimo to ludzie kupują nie wiadomo po co, kolejny mebel za 1,5k do flexowania na forum rotfl. Tyle to grafa do pc kosztuje także serious business.
Dokładnie miałem tak samo. Przeszedłem dwa tytuły które mnie interesowały, potem bardziej z rozpędu brałem następne ale ochów i achów nie było. Fakt, konsolka przydaje się właśnie do posiadów ze znajomymi np. taki Buzz! Czy jakieś proste gierki na kinecta czy jak to się tam zwie na ps3.
Swoją drogą jak mi ciśnienie na konsolę spadło (zawsze chciałem mieć jako dzieciak) to potem było takie meh, sprzedaję.
Żeby nie było płaczu dziadków - nie twierdzę, ze PC jest lepszy. PC po prostu ma więcej do zaoferowania DLA MNIE.
Lubię sobie postreamować do tego zrobić jakiś layout streama, logo, tło itp. mam photoshop, mogę sobie sam poustawiać wszystkie konfiguracje streamingu, do tego ts3, własny serwer który mogę postawić, prowadzić ligę do SC2 np. w Excelu. Prowadzic stronki internetowe i je modyfikowac. Wszystko na jednym sprzecie. A to wszystko powyższe związane z grami które są dostępne właśnie na PC.