Ojciec: Nie zesraj się mr pro.
Niby dlaczego nie mogę porównać wybranego aspektu gry? Gdzie CS potrafi mi przyciąć pomimo stalych 100 fps, pomimo tego, ze grafika wygląda słabo. (tak wiem, ze grafika jest tam drugorzędna, no ale przycinać? wtf)
Tak, CSGO to ogólnie znacznie lepsza gra. Ale jak zechce to również porównam drętwotę tej gry do Titanfalla. Bo tak, CS zawsze był dla mnie drewniany.
gosu: Absolutnie nikogo nie namawiam do zakupu. Jako gra cod-like casualowa do poszczelania od czasu do czasu sprawdza się dobrze nawet na tę chwilę (i jako gra na chwile), przynajmniej dla mnie. Jak będzie bardziej PvP to jeszcze lepiej. Jakby tylko byłoby to zrobione na modłę ETQW to byłoby ekstra. Ale od strony technikaliow, poza 60fps lock (chyba można jakos odblokować) i designu to mi się podoba i w becie tez tak było, ale teraz jest lepiej. Co nie znaczy, że nie jest to zmarnowany potencjał. Ja miałem ochotę po prostu zagrać w coś w stylu jak CoD, i tyle. Zagram 1-2 gry na jakiś czas i gitara.
https://www.youtube.com/watch?v=CbZ-knCvVa4 daleko temu do quakowych jumpow ale jest przyjemne.
Wole to niż BF4.
Może ktoś chce ponubic w QuakeWolrd duelki bo nigdy nie gralem? ;p