Cytuj:
2004-05-25 11:35, Aenima napisał:
Fajnie placza na tych screenach :/
Wlasnie kurde nie uchwycilem tego placzu, paniki i pospolitego ruszenia
poza tym sporo to "zyskuje w ruchu"
np. ten screenik jak mnie goni 5 gosci a ich gonia niedzwiedzie (w agro ich probowalem wpuszczac) - to wygladalo jakby za mna unosila sie chmura kurzu i w niej widac bylo pojedyncze sylwetki
Albo jak pokazac na screenie goniacego mnie od gludio do forgotten temple orka a potem uciekajacego dokladnie ta sama trasa tylko jakby juz "role byly odwrocone"
Cytuj:
2004-05-25 11:52, Tuxedo napisał:
Hmmm:
Carol vs Lvling System
Carol wins
Fatality
To jest tak.
Trza wydac na takiego PKasa ok 300k
Composite bow (220-250k)
Armor - ok 15k
Potiony, antidotes, mapy, najtanszy zestaw jewerly etc - ja to mialem z lootu na main postaci
1000 arrows - 2k
2000 SSnograde - 16k
Ale pomijajac kase ktorej newbie nie ma to samo "robienie" postaci jest naprawde banalnie proste i odliczajac czas "lazenia" zajmuje dokladnie 5 minut.
Zabijasz 4 zombiaki, awansujesz na 4 lev
i juz dalej nic nie robisz.
Majac elfa z wooden set masz ok 220HP i 60 many (wystarcza na ok 24 strzaly z luku).
Do kazdego strzalu dajesz SS i masz dmg w PvP do postaci ok 20 lev:
Vs mag (zazwyczaj ma 300-500HP) - 70-120 dmg
Vs warrior (500-800HP) - 30-55 dmg
Przy krytykach dmg 2x a krytykow masz 1-2 na walke.
Nie spada Ci XP jak padniesz ale karma tez - wiec red sie robisz permanent (co nie jest zadnym problemem bo zrobienie nowej postaci jak chcesz np. skorzystac z gatekeepera i isc kilowac do dwarfow zajmie ci chwilke).
Nie spadaja itemy tobie nigdy.
Zadko spadaja przeciwnikowi (na te 30 osob jedna upuscila chest tylko i jedna recipiesa slabego ale to moze dlatego ze mob mial "last shot" a przy mobie chyba szansa dropniecia itemu jest wieksza niz w PvP).
Generalnie jedyne chyba co mozna by mozna usprawnic to podlevelowac do 15 lev, wziac ten specjalny skill do walenia z luku, delevelowac sie, ubrac sie w cloth stuff dodajacy many i w 2-3 wymiatac nawet 30-35 lev postacie - one dropuja czesciej i duzo drozszy stuff
Wtedy mialbys w first shocie ok 200 dmg razy liczba newbie PK - takie cos moze latwo zabic nawet orkowego tanka (na 30 lev mam cos ok 1200 HP)
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Karol66 dnia 2004-05-25 12:19 ]</font>