Mark24 napisał(a):
panowie po prostu mnie grafika w tej grze rozpierdoliła na łopatki. Jeszcze ten gameplay ślimaczy/wolniaszczy - prawdziwy samograj dla randomklikaczy. Dobrze, że standardem na pc jest save/load w dowolnym momencie rozgrywki, więc nawet dzieciaki z porażeniem mózgowym są w stanie przejść każdego pisitowego samograja.
w combacie nie ma savów. Więc nie ma save/load przed każdym strzałem licząc na kryta. Jest ciężko (drugi poziom od góry). Szczególnie, że do AG poszedłem bez tej wykoksanej babki rangersów. Non stop kończące się ammo i o zgrozo apteczki! ( jak uratowałem typa co leczy wszystkich to już inna gadka była). Chyba mi jakiś save editor potrzebny bo nie chcę zaczynać od początku a nie które punkty z dupy dobrałem (naprzykład jedna postac ma i 2 brawl i 2 bludgeon weapons).
Poza tym ja jestem fanem savów w checkpointach i płaceniu za savy w ogóle. Pomaga to na właśnie save/load whoring. Inna metoda na ten "czit" jest motyw, że gra w momencie gdy widzimy sejf losuje już mu itemy i nieważne ile loadów to się nie zmieni ( takie ukryte savy gry) i tak samo z wynikiem otwierania jak za pierwszym razem był critical failure nie ważne ile loadów będzie w kółko
( chyba, że kimś innym albo dodamy punkty)