Nie, jest tepa i ma tapete na pysku. Co ona tam pierdoli na tym swoim fejsie to jest jakas masakra.
"Może ktoś nie wiedzieć (bo czyściłam fb i usunęłam posta),a wiele osób znowu mnie pyta...nie startuje w wyborach 2014. Zdecydowałam tak gdyż mam szacunek do swoich wyborców, nie chce ubiegać się o jakikolwiek mandat bez odpowiedniego przygotowania. Za kilka lat będzie mój czas i będę mogła zająć się dziedzinami polityki na jakich mi zależy ,czyli polityka społeczna i gospodarka, a do tego trzeba mieć wiedzę. Bycie na listach dla samego bycia i ewentualnie pochwalenia się tym mi nie odpowiada, a moja bezsensowna "kariera" medialna, którą rzekomo zrobiłam przysporzyła mi tylko zmartwień i prawie popsuła liczne relacje. Bycie politykiem sprzyja byciu celebrytą, ale bycie celebrytą nie sprzyja byciu politykiem....Nie ukrywam ,że także osoba na której opinii mi zależy zabroniła startu w wyborach. Moim koleżankom i kolegom z partii, którzy zdecydowali się na start gorąco kibicuje , bo wiem ,że będą dobrze spisywać się jako samorządowcy."
Z innej beczki.
Wiecej pieniedzy dla dziczy i zlodziei, bo to ma sens.
http://wgospodarce.pl/informacje/16701- ... iz-polakom