Mi to tam nie przeszkadza
Za Elitkę zaplaciłem 250 żeby polatać i mieć masę frajdy to jak zapłacę 250 w ratach za Beyond Earth z jakimiś ficzerami to korona mi z głowy nie spadnie.
W sobotę skończyliśmy sesyjkę Civki ze znajomymi po sieci. Udało się dokończyć nawet (książę, duża mapa, szybka prędkość, terra). Koniec ~300 tury gdy zdecydowaliśmy się na remis ze względu na MEGA przedłużające się tury przez wojny które suma-sumarum przez najbliższy czas by nie zostały rozstrzygnięte. A dzisiaj z nudów co? Zaczeliśmy pykać znów, jako, że rzeczona wyjechała do rodziców to cała niedziela dla mnie... skończyło się na 6h posiadówy (król, ogromna mapa, szybka prędkość, małe kontynenty). Skończyło się na tym, że jednego z naszych zajechały boty. Zaatakował jakieś państwo po czym prawie cały świat się na niego rzucił (dosłownie). Ja jako turystyczne Państwo nie bardzo mogłem mu pomóc a drugi kumpel jak zaczął ingerować to dostał trzy komputery na klatę.
Mega zajebiście. Swoją droga uruchamiamy środowe wieczory z Civką. Już jest w sumie pewne cztery osoby i dwie które jeszcze myślą, jak by ktoś miał ochotę to dajcie znac na PM albo przez Steam. Ustawiamy event na granie od 18:30 do ~22/23 w każdą środę. Jak kogoś nie będzie to i tak gramy (jego slot przejmie bot
)
Swoją drogą, chyba czas sprawdzić pbmy
A co do tego genre to zakupiłem ostatnio Endless Legend i delikatnie mówiąc... wolę Civkę