Nowe UI w Xulimie jest ładniejsze niż poprzednie, przy tej samej funkcjonalności. Dawniej było widać na pierwszy rzut oka, że to gra "garażowa" a teraz jest nieco profesjonalniej. Sama gra zajebista, mam już 55 godzin na liczniku. Premiera ma być w okolicach 13-14 listopada.
Elminage Gothic to trochę za dużo dla mnie

. Kupiłem kiedyś, pograłem troszkę, ale jakoś nie wciągnęło.
yabaddi napisał(a):
raggnarok napisał(a):
Ps. Czy mi się wydaje czy niektóre stany (np. Stunned) nie działają? Niby gość dostaje stuna na 2 tury, a jednak za chwilę znów atakuje.
Ps2. Bez thiefa w grupie to raczej się chyba nie da, dobra pułapka potrafi zabić drużynę.
Stuny i inne takie działają, ale w Xulimie cały combat podzielony jest na sekundy i stun poprostu opóźnia akcję danego moba o pewien określony czas. Na liście jego portrecik powinien ccofnąć się w kolejce, no chyba, że stun był krótszy niż czas po którym kolejna postać miałaby swój ruch.
Thief jest niezwykle przydatny, Percepcja, Otwieranie zamków i Rozbrajanie Pułapek to przydatne skille a Thief płaci za nie najmniejszą liczbę punktów. Gaulen też ma do tych skilli dostęp, ale nie opłaca się u niego ich wykupować, bo braknie punkcików na potrzebniejsze skille (Zioła, Eksploracja i inne takie).