Tytułem wyjaśnienia - o Lineage przeczytałem już bardzo dużo, z historią włącznie
Gram prawie dwa miesiące i zebrałem już sporo doświadczeń (i kaski też
. W związku z tym, oczywiście w pełni zdaję sobię sprawę z kopa jakiego daje adrenalina podczas PvP.
Mówiłeś o graniu ról w RPG - why not? Tylko jakie role mamy w L2? Nie mów mi proszę, że jakieś są... (jeśli w dalszym ciągu Ciebie nie przekonałem, to powiedz mi czym się różnią ROLE human warriora20+ od human knighta20+
Odnośnie cooperative - ta gra niestety ma takie mechanizmy wspierające współpracę, że tylko się powiesić
Tym niemniej współpraca jest obok PvP całkiem fajną zabawą (czego nie da się oczywiście powiedzieć o Quake itp). Apropo czytałeś o raidzie na Nurkę? - czysty cooperative.
Czego jednak nie rozumię - to klepanie innych graczy podczas, gdy oni nie wyrażają na to najmniejszej zgody. OK system Karmy wprowadza pewne ograniczenia - nie wyklepiesz wszystkiego co się rusza naokoło. Ale to trochę za mało...
Oddając jednakże część racji - powiem tak: dzieki PvP gra staje się bardziej podobna do real'a - i tu i tam mogą Ciebie wyrolować
PS. Osobiście czekam jak wprowadzą Arenę w C1.
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: arkadek dnia 2004-06-02 15:31 ]</font>