Highlander napisał(a):
ja pierdole jaki niski z ciebie człowiek Mendol.
tez mnie się takie rzeczy zdarzaly, teraz już rzadziej (bo jakbym miał się szlajać to się prędzej na taxe zapakuje), ale nie uważam je za normalne a raczej jako efekt uboczny. A spanie jak jakiś żul to jest już mega słabe. Ale to rozumiem "tu jest Polska i tu się pije, a inni to pedały". Może nie da się wypic tak by 'jakoś wyglądać' ?
(aha... bo kazdy lekarz, ksiądz, policjant są super rozpoznawalni)
Cala sytuacja jest dla mnie drugorzedna, ważniejsze jest to jak sobie lecą w chuja by zrobić nagonkę.
Problem Wiplera wg. ciebie t to ze jest normalnym czlowiekiem? Gra w gry (zamiast czytac ustawy) i jak sie dowiedzial ze bedzie mial dziecko to poszedl sie najebac z kumplami.
W Polsce standardem jest u politykow, ze geje zawieraja fikcyjne malzenstwa, ateisci chodza do kosciola, alkoholicy udaja totalnych abstynentow. Rozumie jak to lyka stara babcia, ale mlody czlowiek? Ja pierdole, /facepalm. Kazdy kto ma znajomych na poziomie wie, ze w pracy potrafia byc powaznymi ludzmi, ale po pracy to normalni kolesie.
btw ta opowiesc tajniaka jest mega, pierwszy raz ja slyszalem. Kolejne radiowozy pelne policji przyjezdzal, obezwladnialy Wiplera (oczywiscie bez uzycia przemocy), a on mimo ze byl obezwladniony to dalej ich bil i kopal. Ja sie dowiedzielismy to dzieki narkotykom. Chyba tajniak sie filmow SF naoogladal. Jakis fan mervela.