Cytuj:
2004-06-08 13:22, lordbolo napisał:
Witaj, karol66.
1. Dałeś odpowiedzi, ale usunąłeś pytania - ja wiem o co chodzi, ale inni moga sie tylko domyślać. Pomysl nastepnym razem
2. Jakis przeczulony jestes. Czy wychowywales sie w zlodziejskiej dzielnicy, w ktorej "wziac"="ukrasc"? Ja na mysli mialem m.in. i to gdzie mozna kupic - przeszukalem polowe polskich sklepow z grami i nie znalazlem. Stad bylo pytanie.
3. Pytanie o darmowy serwer - malo takich w Polsce? Malo sie o nich tu pisze?
4. Nie wiem po co sie produkuje - pewnie sie obrazisz i usuniesz caly post
Wybacz, ale Twoje zachowanie przekonuje mnie, ze liczba 66 przy Twoim nicku wcale nie jest rokiem urodzenia, inaczej musialoby to byc 86 albo i wyzej. Bez obrazy, ale uwazam ze zachowales sie dziecinnie.
Pozdrawiam,
1. O dziecinne zachowanie Karola nie posadzaj.
2. Na tym forum jak ktos sie pyta o darmowy server zostaje obrzucony blotem (zazwyczaj przez Foota
).
3. Karol: nie miales kiedys 666 przypadkiem?
.
4. Poszperaj na forum a znajdziesz odpowiedzi na wiekszosc pytan. Jest tu na przyklad podwieszony topic: "Gdzie w koncu mozna kupic DAOC?". Pisac umiesz albo kogos prosisz zeby cos naskrobal jednak albo masz problem z czytaniem, percepcja albo ten ktos nie chce ci przekazywac informacji.
Zanim zaczniesz sie pytac innych wloz troche wysilku i sam sie czegos dowiedz.
zeby nie rozwodzic sie na temat, ze np na 2 stronie topicow w threadzie pt. "Czy w to sie oplaca jeszcze grac ?" (
swoja droga tytul ten powinien przyciagnac uwage czlowieka, ktory zastanawia sie nad przygoda z DAoC, prawda?) znajdziesz informacje gdzie mozna kupic wersje EU
, podaje link
http://www.gameplay.co.uk
Wiadomosci gdzie kupic wersje US znajdziesz w podwieszonym temacie na pierwszej stronie forum.
Jezeli jednak interesuje cie darmowa gra to nie wracaj na to forum bo poznasz Foota
i innych.