Kupiłem pre-order i polatalem offline w to demko
Muszę przyznać, że trochę dziwnie mi się lata po Star Citizen, bo tam jakoś bardziej czuć moim zdaniem masę statku i siły na niego działające, natomiast na plus na pewno poziom dopracowania gry i to zarówno graficznie (w 1920x1200 działa mi na max'a płynnie) jak i merytorycznie - przeżyłem szok jak zobaczyłem options > controls ile tego jest
Do tego najbardziej podoba mi sie fitowanie statków, ilość dostępnych opcji z tym związanych, dystrybucja energii pomiędzy systemi itd - HUD też jest bardzo fajny, dużo tam opcji do ustawiania, a co mnie najbardziej zaskoczyło to panel po prawej ze wszystkimi modułami na statki i możliwość ich włączania/wyłączania oraz panel z opcjami dotyczącymi np. asysty, świateł itd ;]
Poza tym cały pomysł z przegrzewaniem się, energią statku i wpływem poszczególnych modułów oraz heat emission czy jak to się nazywa (widoczność na sensorach innych osób) bardzo mi się spodobało
Tak z ciekawostek to dodam, że gram na razie tylko na Joy + klawa, nie mam przepustnicy.
Zna ktoś jakiś fajny model TYLKO przepustnicy? Mój MS Sidewinder jest nie do zdarcia i bardzo go lubię, brakuje mi tylko czegoś po lewej stronie, żebym nie musiał dotykać tak często klawiatury