Piszpan z tym hype na nowy content to " trochę" przesadziłeś
zostali ludzie , których nie interesuje co robili inni bo mają jakąś tam frajdę z wożenia paczek, sadzenia itp- tyle zostało z AA
sam jestem wqrwiony na maksa bo gra zapowiadała się może nie na lata ale na długie miesiące na pewno
dziś w ally biliśmy Krakena może z 30 minut- ostatni padł tak samo- stanie przy armacie i nawalanie- tyle zostało z Kryposy- najludniejszego serwera EU
powiem szczerze ,że myślałem po RIFT , że TRION to solidna firma- niestety mam wrażenie ,że do AA zatrudnili chyba ludzi z ulicy z łapanki czy co tam- takiego braku profesjonalizmu nie widziałem w obsłudze gry mmo chyba od kilkunastu lat - pozwolili na tyle cheaterom i botterom , że głowa mała a w zamian dawali 24 h bany- śmiech qrwa na sali
wczoraj na Aurori mogłem zając tyle przeterminowanych domków ile chciałem, wyprzedałem swoje farm hausy na peace zonach , bo niedługo będzie je można mieć za darmo,
powiem tak- na forum ktoś podał pomysł co mają zrobić- to samo co FF XIV- zamknąć to w cholere i odpalić od nowa , może co z tego będzie- na tym etapie gra umrze za jakieś 2 miechy