sorki za double post
ale chcę coś dodać
myślałem , że jeśli opis exploitu z bukietem róż jest na oficjalnym forum TRION-u to jest on fixnięty- haha
niestety fixniety jest w stosunku do merchantów- dla tych nowych cartów niestety działa o czym sie dziś przekonałem w Dewston Plains
jade sobie przez pustynie z paczkami- fakt nawet oczka nie wcisnąłem, przecież teraz nie ma expoitów
, cart ma włączoną jazdę , nawet wiec nie wciskam nic na klawiaturze bo droga prosta
nagle co to?
jakiś łoś siedzi za kierownicą mojego carta. nic to myślę- użyję escape cart i po sprawie, klikam , jakiś napis na czerwono- aha szybko myślę pewnie jakaś skałka przeszkodziła w przywołaniu, obracam sie znów wciskam escape cart i czytam ,że teraz nie mogę użyć- i teraz patrze na postać a ta tańczy
aaaa exploit z bukietem jednak działa- za ten czas kiedy dochodziłem do siebie cart oczywiście w mobach , 3 kolesi przywołało swoje carty i 6 paczek poszło się jebać
jeśli TRION nie fixuje nawet tych szeroko omawianych exploitów to dla mnie już całkowita porażka, tym samym mam wreszcie powód by przestać grać
cały czas coś gdzieś się czyta taki expolit był , taki był itp- ale człowiek myśli- olać to ani mnie to grzeje ani ziąbie, ja gram po swojemu, coś tam mi sprawia przyjemność- innym czitowanie niech będzie
w momencie kiedy człowiek odczuje to na własnej skórze jakoś to bardziej przeszkadza